Cum sa adaug buton de Facebook Like pe pagina mea :)?

p>Stiu, banala intrebare. Dar chiar sunt intrebata “cum adaug buton like facebook pe site”?

Raspunsul se gaseste pe Facebook

Exista un plugin gata creat, care va permite customizarea pentru site-ul vostru. Ca sa vedeti cum se modifica formatul butonului, jucati-va un pic cu stilul (style layout). Puteti afisa si fotografiile celor carora dau Like pentru pagina voastra.

Daca punem seogan.ro in aplicatia de mai sus, o sa primim automat codul dorit.

Daca trebuie sa il modificati pentru orice post de pe blog, va trebuie sa introduceti o functie care sa preia URL-ul link-ului si sa il updateze un plugin. Vedeti mai jos cum l-am modificat eu:

Succes.

Update

Intre timp am aflat ca exista un plugin pentru WordPress. Ca sa o downloadati si sa aflati mai multe clic aici.

Ai nevoie de alte sfaturi pentru site?

Trimite un mail la gabi [at] seogan [punct] ro sau lasa comentariu la Sfatul de la ora 5 cu numele, adresa de mail, URL-ul site-ului pe care il doresti analizat, si cu obiectivele pe care le ai pentru site. In fiecare saptamana voi scrie un post in care o sa fac o scurta prezentare a site-ului, obiectivul lui si dau cele 5 sfaturi de imbunatatire. In plus, o sa invit si alti specialisti de pe piata de online din Romania sa se implice. In functie de disponibilitatea lor, cele 5 sfaturi ar putea deveni 10 sfaturi, 15 sfaturi, 20 sfaturi…

Nu uita, in fiecare sambata, la 5pm, la Sfatul de la ora 5.

Update (4 august 2012)

Comentariile la acest post au fost inchise. Toti cei care intrebati cum se pune codul pe pagina apucati-va sa invatati un pic de HTML pentru a-l putea pune acolo. Succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *