Sfatul de la ora 5 :). Episodul 52: revistadenunta.ro

Site: revistadenunta.ro

Ni s-a cerut sa ne dam o parere din punct de vedere SEO despre site :).

5 observatii si sfaturi de la Seogan

O sa dau sfaturi atat de uzabilitate cat si din punct de vedere SEO. Sper sa ajute :).

1. Pe prima pagina exista un link catre pagina http://revistadenunta.ro/inscrie-firma/, care nu exista. Linkul este pe bannerul cu Reclama ta aici. Daca va este greu sa faceti o noua pagina, ati putea schimba linkul catre pagina de contact.

2. Din punct de vedere al userului, pagina de contact este confuziva. M-as astepta ca formularul sa fie pe partea stanga a paginii sub titlu, titlurile campurilor sa fie vizibile (alb pe gri deschis nu se vede aproape deloc).

In plus titlul paginii este Link exchange :), lucru care nu era indicat nici inainte de Google Penguin, daramite acum.

La cautari de genul contact revista de nunta pagina de contact nu este listata in top 10, pagina home fiind singura pagina din site care apare. Apare insa la cautari de genul link exchange revista de nunta :).

V-as recomanda sa inlocuiti zona de anunturi cu informatii despre voi, o prezentare scurta eventual. Puteti da si poze daca vreti :). In formularul de contact as face numele campurilor mai vizibil. Iar titlul paginii l-as schimba in contact si as scoate orice informatie despre Link Exchange de pe pagina. Daca vreti intr-adevar sa faceti schimb de linkuri, puteti introduce conditiile in oferta de promovare.

3. Din exemplul de mai sus cu pagina de contact se vede clar distributia de anunturi pe pagina. Mare atentie sa nu ajungeti sa fiti penalizati pentru prea multe anunturi in primul ecran.

4. Primiti linkuri de la 69 de domenii, dupa cum spune ne spune Open Site Explorer. Majoritatea sunt de la bloguri si directoare. V-as recomanda sa fiti foarte atenti cu calitatea domeniilor de la care primiti linkuri (faceti schimb?! ? ) si cu distributia linkurilor in text vs cele site wide (prezente pe fiecare pagina a site-ului).

5. Ancorele linkurilor sunt focusate pe numele site-ului, o miscare buna mai ales ca acesta contine cuvantul nunta. Ati putea acum incerca sa aduci variante.

Succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *