Sfatul de la ora 5 :). Episodul 59: horecahygiene.ro

Site: http://horecahygiene.ro/, site de prezentare al firmei HORECA HYGIENE – firma cu capital romanesc privat ce s-a infiintat in urma cunoasterii si analizarii atente a pietei si conceputa pentru a oferi cele mai bune solutii clientilor sai necesare intretinerii curateniei si igienei.

Ni s-a cerut o mica analiza a site-ului, cu scopul de a creste traficul si convertirea acestor vizitatori in potentiali clienti.

5 observatii si sfaturi de la Seogan

1. Cuvintele cheie principale par a fi igiena si curatenie. Va recomand sa mergeti pe mai multe variante, oricum traficul este redus:

Exista si ceva variante pentru aparate cu ultrasunete, pe care nu am observat sa le folositi:

2. M-am plimbat pe site pentru a intelege exact ce face site-ul. Este un site de prezentare cu o structura similara unui magazin de ecommerce. Aveti pagini statice, aveti pagini de categorii de produse, subcategorii si produse simple. Ca prima observatie pe anumite pagini de produs lipsesc informatii legate de pret. Lipseste si imaginea produsului. Ar fi recomand sa le completati pe ambele.

V-as sugera sa implementati un formular de comanda direct pe pagina produsului. Ar da posibilitate utilizatorilor sa comande direct produsul daca sunt interesati.

3. Pagina de promotii ar trebui sa fie cea mai puternica pagina din site, ca informatie si chemare la actiune. La voi pare a fi cea mai slaba:

Nu stiu ce produse sunt, cum sa le comand, cat dureaza promotia si daca trebuie sa fac ceva pentru a beneficia de promotie. Va recomand sa redesenati pagina cu cat mai multe informatii care sa dea incredere userului.

4. Pagina home este prima pagina de pe site si directioneaza userii catre principalele pagini ale site-ului. La voi este doar o simpla enumerare de categorii de produse:

Va recomand sa redesenati pagina home, lasand categoriile doar in meniu (userii sunt obisnuiti cu categoriile in sidebar din stanga), si sa dati informatie despre promotii, cele mai bine vandute produse, produse recomandate. Cei care viziteaza site-ul vor avea posibilitatea de a gasi repede produsele de care sunt interesati.

5. Cand mi se accepta comanda? Exista numar minim de produse comandate? Exista pret mai mic la un numar mare de produse comandate? Astfel de informatii ar fi bine sa se regaseasca pe o pagina de Comanda. Acum este un simplu formular:

Succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *