Non-Profit

Pentru proiecte non-profit, organizatii neguvernamentale, strangeri de fonduri, proiecte educationale ofer cu draga inima (cu conditia sa ajute pe cei in nevoie) gratuit consultanta pentru promovare online. In masura in care asociatia este disponibila puteti beneficia de consultanta si ajutor pentru accessarea grantului Google Ads.
Lasati un comentariu la acest post (sunt moderate :)).

Sustin in prezent:

Asociatia Touched Romania

Touched Romania exista pentru a transforma vietile copiilor si a mamelor aflate in situatii de dificultate, oferindu-le sprijin emotional, material si educational in vederea prevenirii separarii copilului de familie si a reintegrarii socio-profesionale. Aceasta misiune se realizeaza prin:

1) Centrul Maternal Rezidential – Casa Agar, care propune o alternativa viabila la prevenirea abandonului copiilor, oferind asistenta, rezidenta, hrana, imbracaminte, medicamente, suport emotional, psihologic si profesional mamelor care sunt in situatia de a-si abandona copiii. Dupa perioada de rezidenta, sunt ajutate sa se reintegreze in societate, prin gasirea unui servici, suport grup, ajutor material si emotional, platirea creselor si a gradinitelor pentru copii.

2) Asistenţă maternală prin programul „Suflete Micuţe”; prin acest proiect sunt ajutati 10 copii abandonati plasati la 10 asistenti maternali profesionisti sprijinindu-i material, emotional si financiar.

3) Programul de recrutare a voluntarilor din companii si comunitate pentru a sustine activitatea maternitatilor, spitalelor IOMC (Institutul pentru ocrotirea mamei si a copilului), Budimex si Fundeni. Prin acest program se urmareste implicarea comunitatii in a ajuta maternitatile din punct de vedere material si satisfacerea nevoilor noilor născuţi abandonaţi.

Pentru a sustine financiar activitatea, Centrul Maternal Rezidential a pornit o intreprindere sociala “Touched Collection”, in care rezidentele centrului maternal, voluntarii si angajatii centrului realizeaza manual bijuterii de calitate, cu design original, editii limitate. Aceste bijuterii sunt vandute la targuri, companii, organizatii nonprofit, fondurile obtinute fiind folosite pentru sustinerea centrului maternal (mancare, chirie, imbracaminte pentru copii si mame, medicamente).

Asociata Dragoste Desculta

Nu sustin

Violenta. Extremismul. Tutunul. Alcoolul. Si altele de acest gen…